Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την συγκεκριμένη συνάδελφο, που είχαμε και συνεργασία χρόνια στο ρεπορτάζ, ούτε με την δουλειά της στο Γραφείο τύπου της ΓΣΕΕ που την προσέλαβαν και καλά έκανε και πήγε, αφού της πρόσφεραν εργασία …κλπ Όπως ούτε ότι γράφει εδώ ….ούτε οτι δεν πρέπει να γράφει (ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ )Κλπ
Ρωτώ αυτούς που με απέλυσαν νύχτα, με μαϊμού συνεδρίαση, παραμονή Χριστουγέννων, μου κοινοποιούσαν σε αστυνομικά τμήματα την απόλυση ( ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ) χωρίς αποζημίωση και με «αλαλάζοντα κύμβαλα» , με δήθεν πρόσχημα την αυτεπάγγελτη δίωξη μου για νόμιμη εταιρική μου ιστοσελίδα, για την οποία και μέσω βουλεύματος 6μηνες μετά την απόλυση, απαλλάχτηκα από τις δήθεν αποδιδόμενες σε μένα βαριές κατηγορίες …και στην συνέχεια για πλημμεληματικού τύπου αποδιδόμενες κατηγορίες για διαχειριστικές ευθύνες ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΑ ΟΜΟΦΩΝΑ από ΕΦΕΤΕΣ
ΟΜΟΦΩΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΕ παράνομα Η ΓΣΕΕ (κλικ στο παραπάνω λινκ)
(!!!! ) …αν στην περίπτωση αυτή ισχύουν τα όσα ψεύδη έλεγαν στην πρωτόδικη εργατική δίκη, για την απόλυση μου, ότι δήθεν με την ιστοσελίδα μου έπαιρνα τις εκθέσεις της ΓΣΕΕ (που της αγνοούσα ) και της δημοσίευμα σε περιοδικό μου, να παίρνω διαφήμιση από ασφαλιστικές εταιρίες …( οι απόλυτοι ψεύτες ) και ενώ η σελίδα και το περιοδικό μου δεν είχαν καμία σχέση με την ΓΣΕΕ, αλλά με την ιδιωτική ασφάλιση και καθαρά δημοσιογραφική δουλειά …Μάλιστα είχα φιλοξενήσει και συνέντευξη του Κουσελά …υφυπουργού τώρα και τότε μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ !!!
Και ποτέ δεν πήρα ούτε ένα συνδετήρα από την ΓΣΕΕ πλην τον νόμιμο μισθό μου για νόμιμη εργασία μου ….που με τα λεφτά αυτά πλήρωνα και το κινητό μου που το χρησιμοποιούσα και για την ΓΣΕΕ … και ούτε δάνεια, ούτε διευκολύνσεις ζητούσα…γι αυτό και μετά την απόλυση μου ,ούτε το ενοίκιο του σπιτιού μου είχα να πληρώσω, γιατί απλά δεν ΕΓΛΥΦΑ >>ΔΟΥΛΕΥΑ ! ΕΝω είναι γνωστές οι «προίκες» που δώσανε με μαϊμού απολύσεις «εθελούσιας εξόδου» ενθυλακώνοντας οι ημέτεροι δεκάδες χιλιάδες ευρώ … και επαναπρόσληψη στην ΓΣΕΕ …και με συντάξεις ! Οπως επίσης οι οικογενειακές προσλήψεις δεκάδων συγγενικών τους προσώπων, θεωρώντας (της έχω αναφέρει κατά καιρούς εδώ στο blog μου ) το συνδικάτο ως κάτι οικογενειακό λάφυρο ( ΦΑΜΙΛΙΑΣ)
Γι αυτό και μέσα από αυτό το blog εδώ και πέντε χρόνια ενημερώνω εργαζόμενους ( όπως έκανα 18χρονια στη ΓΣΕΕ ) γιατί θεωρώ την εργασία και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου υπεράνω όλων
Και μήπως ξέρουν να μου πουν έστω και τώρα πουν πηγαίναν πρώτα οι εκθέσεις της ΓΣΕΕ … ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΠάρχουν και του ΓΙΑΝΝΗ Μανώλη και του Πουπάκη καταγγελίες ΑΝ τις θυμούνται !
Μάλιστα με αυτές τις ψεύτικες και άλλες ιστορίες, απαιτούσαν με «πονηρή ανταγωγή» τους, να τους δώσω εγώ 100.000 ευρώ απολυμένος παράνομα και καταχρηστικά και χωρίς αποζημίωση ! Που απορρίφτηκε ως νομικά αβάσιμη !
Αυτά ούτε οι πιο στυγνές εργοδοσίες δεν τα κάνουν …ΑΥΤΑ! ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝετε για ποιους «φύλακες» εργασιακών δικαιωμάτων μιλάμε !
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ …
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΑΝ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ για το παραπάνω θέμα …(ΩΣΤΟΣΟ θα το εχω σε θέση μήπως πέσει στην αντίληψη τους και μου απαντήσουν )
ΩΣΤΟΣΟ θα επανέλθω ΜΕ τον εσωτερικό κανονισμό της ΓΣΕΕ πως τον έκαναν σκουπιδόχαρτο … (ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ μεχρι τελεσιδικίας οχι στον Αρειο ΠΑΓΟ αλλ’α στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ) να με απολύσουν χωρίς αποζημίωση … και να μου υπεξαιρούν εδώ και ΟΚΤΩ χρόνια την νόμιμη εργασία μου …ΕΚτος και αν νόμιμη εργασία «παρέχει» μόνο η γραμματέας του Πρωτοπαπά, που «εξαφανίστηκε» από την ΓΣΕΕ νύχτα (με ενα χρόνο προσλήψη) και αφού δούλεψε για 10ετία στα πολιτικά του γραφεία, επανήλθε και χρίσθηκε και προσωπάρχης της ΓΣΕΕ ( που να είναι άραγε τώρα ) με μόνο ένα χρόνο εργασίας πριν πάει στα γραφεία του τότε υπουργού !