«Παρέλαση» αξιοπρέπειας από τους απολυμένους εργοστασίου Κλωστοϋφαντουργίας στην Κομοτηνή

http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Οι απολυμένοι του εργοστασίου Κλωστοϋφαντουργίας στην Κομοτηνή, πραγματοποίησαν μια διαφορετική παρέλαση απ’ αυτές που είχαμε συνηθίσει έως τώρα. Αποφασισμένοι να λάβουν μία συγκεκριμένη απάντηση για το εργασιακό τους μέλλον καθώς και για το πότε θα τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών, παρέλασαν με μαύρες σημαίες και γεμάτοι αγανάκτηση απ’ τον εμπαιγμό που δέχονται εδώ και μήνες από την κυβέρνηση Καραμανλή και τα στελέχη της στην περιοχή, μπροστά στον λαό της Κομοτηνής και απέδωσαν ένα ενημερωτικό σημείωμα στον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΧΩΔΕ Ευάγγελο Μπαλτά που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

"Παρ�λαση" απολυμ�νων Ομίλου Λαναρά

Την ώρα της παρέλασης τους, οι εργαζόμενοι δέχθηκαν το θερμό χειροκρότημα όλου του κόσμου και μέρος των επισήμων που στην συντριπτική τους πλειοψηφία ανήκουν στην αξιωματική αντιπολίτευση. Αντίθετα ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης, ο ΓΓ του ΥΠΕΧΩΔΕ Ευάγγελος Μπαλτάς (όπως θα δείτε και στο βίντεο) νοιώθοντας τρομερά αμήχανα δεν μπήκανε στον κόπο να επευφημήσουν την ενέργεια αυτή, ίσως γιατί δεν συμφωνούσαν με την εκδήλωση διαμαρτυρίας των απολυμένων ή θέλοντας να κρατήσουν την γραμμή του κόμματος. Το ίδιο δεν ίσχυσε όμως με τον Τάσου Παράσχου (εκπροσωπούσε τον ΓΓ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) ο οποίος χειροκρότησε στην αρχή τους εργαζομένους.
Άξια αναφοράς, η ακόμη μία απουσία του Ευριπίδη Στυλιανίδη σε μέρος το οποίο θα μπορούσε να αλλοίωνε την εικόνα του (προτίμησε να κόβει κορδέλες σε λυόμενα – προκάτ σχολεία) και η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης που θύμιζε σε όλους μας παλιές «ένδοξες» εποχές της χούντας!!!

"Παρ�λαση" απολυμ�νων Ομίλου Λαναρά

Διαβάστε σχετικά:

Διαβάστε τι έγραφε η εφημερίδα «ο Χρόνος», προπαγανδίζοντας θέσεις της κυβέρνησης Καραμανλή για το θέμα:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s