1.130 προσλήψεις για μονίμους σε 140 πόλεις

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11408&subid=2&tag=8673&pubid=3188830

Την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε 106 διαγωνισμούς για συνολικά 1.130 μόνιμες θέσεις έχουν αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι απ όλες τις κατηγορίες εκπαίδευσης.

Οι θέσεις κατανέμονται σε 140 πόλεις, με τον μεγάλο αριθμό να συγκεντρώνουν, εκτός από Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, το Ωραιόκαστρο, η Καλαμαριά, η Θάσος, η Μυτιλήνη, η Λάρισα, η Ελευσίνα, η Τρίπολη, η Πάτρα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 495 προσλήψεις πτυχιούχων σε Περιφέρειες, Υπηρεσίες Υπουργείων και Νομικά Πρόσωπα, ενώ εκδόθηκαν 26 νέα ΦΕΚ με προκηρύξεις σε Δήμους, Νοσοκομεία.

Ξεχωρίζουν ο Χολαργός, το Γαλάτσι, η Δάφνη, η Σκιλλούντα και το Αργοστόλι.

1.130 προσλήψεις για μονίμους σε 140 πόλεις

Οι υποψήφιοι, παρά την εορταστική ατμόσφαιρα, θα πρέπει από σήμερα να σπεύσουν για υποβολή αιτήσεως, καθώς σε 29 διαγωνισμούς λήγουν οι προθεσμίες έως 30 Απριλίου.

Οι θέσεις σ’ αυτό το τεύχος

ΜΟΝΙΜΟΙ

 • Είκοσι έξι νέες προκηρύξεις σε Δήμους, Παιδικούς Σταθμούς και Νοσοκομεία κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα, «ανεβάζοντας» τον αριθμό των προκηρυγμένων θέσεων σε 1.130 και των διαγωνισμών σε 106.
 • Σε 518 ανέρχονται οι προκηρυγμένες θέσεις σε Δήμους και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ οι διαγωνισμοί που συγκεντρώνουν τις περισσότερες θέσεις είναι των Δήμων Τρίπολης, Ωραιοκάστρου, Καλαμαριάς, Θάσου, Γαλατσίου, Ελευσίνας, Χολαργού και Νέας Φιλαδέλφειας.
 • Διαγωνισμοί διεξάγονται σε εννέα Νοσηλευτικά Ιδρύματα για 36 θέσεις, στο Επιμελητήριο Τρικάλων για δύο και στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου για τέσσερις θέσεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο διαγωνισμός για 2.000 Επαγγελματίες Οπλίτες στον Στρατό Ξηράς.
 • Σε εξέλιξη βρίσκεται και ο μεγάλος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για 495 θέσεις στις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ, στον οποίο ήδη υποβάλλονται αιτήσεις από τους υποψηφίους. Αιτήσεις υποβάλλονται και στις δύο άλλες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ (1Ε/2009 και 2Ε/2009) για τρεις και πέντε θέσεις αντίστοιχα.

ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΙ

 • Στο Εθνικό Τυπογραφείο αναμένεται να σταλεί η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 270 αποφοίτους Λυκείου σε 75 ειδικότητες και 116 φορείς.
 • Την έγκρισή του έδωσε το ΑΣΕΠ για τρεις ακόμα διαγωνισμούς στους Δήμους Αίγινας, Ερμούπολης και Νισύρου.

ΕΠΟΧΙΚΟΙ

 • Διακόσιες τριάντα εννέα θέσεις εποχικού προσωπικού ενέκρινε το ΑΣΕΠ, ενώ αιτήσεις υποβάλλονται για την κάλυψη 335 θέσεων για εποχικούς. Οι περισσότερες θέσεις αφορούν Δήμους, ΕΛΤΑ και φορείς του υπουργείου Πολιτισμού.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 • Αιτήσεις υποβάλλονται για τους υποψήφιους εισακτέους στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, ενώ προγράμματα για μεταπτυχιακές σπουδές υλοποιούν τα Πανεπιστήμια Αιγαίου, Πειραιά και το Γεωπονικό Αθηνών.
Advertisement

3 σκέψεις σχετικά με το “1.130 προσλήψεις για μονίμους σε 140 πόλεις

 1. Κάτι πρέπει να γίνει!!!!

  Είμαι φιλόλογος αριστούχος με μεταπτυχιακές σπουδές και με διακρίσεις, μιλάω δύο ξένες γλώσσες και αρχίζω και τρίτη, γνωρίζω καλά Η/Υ και δε μπορώ να βρώ δουλειά -κάνω δουλειές του ποδαριού -τώρα είμαι φύλακας σε νοσοκομείο!!!!!
  Ο κλάδος των εκπαιδευτικών και κυρίως των φιλολόγων είναι από τους πιο ριγμένους. Ο διαγωνισμός που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια μόνο αχαρακτήριστος μπορεί να χαρακτηρισθεί, ενώ το ΑΣΕΠ και όλα τα υπουργεία δεν κάνουν την παραμικρή κίνηση, για να απορροφήσουν με κάποιο τρόπο έστω και κάποιους από εμάς. Οι ειδικότητες που ζητούν δεν έχουν καμία σχέση με τις σπουδές μου, ενώ ακόμα και αν υπάρξει κάποια αχτίδα φωτός σε αυτήν την εργασιακή ομίχλη, χάνεται, διότι προηγούνται -για να μην πω ότι μπαίνουν από την πίσω πόρτα- ψευτοκαταρτισμένοι με υποτιθέμενη προϋπηρεσία, παλινοστούντες, συγγενείς των θυμάτων στο ατύχημα στα Τέμπη -άκουσον άκουσον, έτσι εξαγοράζουν τη σωτηρία της ψυχής τους- κ.τ.λ. Πώς θα αποκτήσω προϋπηρεσία, αν κάποιος δε μου δώσει την ευκαιρία??? Τι να κάνω???Να σπάσω τα πόδια μου, για να πάρω μόρια ή να επικαλεσθώ ότι είχα συγγενείς θύματα στη Μικρασιατική καταστροφή και το έπος του 40΄, για να βρω δουλειά??? Για να μην αναφέρω ότι δεν κατέβαλα την ίδια προσπάθεια με άτομα που έχουν τελειώσει ΙΕΚ ή κάποια ΤΕΙ π.χ. ιχθυοκαλλιέργειας -όχι ότι έχω τίποτα με τους ανθρώπους και τις σπουδές τους.
  Ο ιδιωτικός τομέας είναι άλλη υπόθεση: σου πίνει το αίμα, σε πληρώνει ελάχιστα, περικόπτει μισθούς και επιδόματα και ενίοτε δε σε ασφαλίζει καν. Αν πάλι είσαι και εμφανίσιμη, τότε την πάτησες!!!!!
  Αν κάποια μέρα μπει φωτιά στο ΑΣΕΠ, στα υπουργεία ή το Κοινοβούλιο όμοια με αυτή στο Μαραθώνα, την Πεντέλη και την Ανθούσα, που βλέπω τώρα, μην απορήσετε…Τα όμορφα κτίρια με τους άσχημους καρεκλοκένταυρους…ΟΜΟΡΦΑ ΘΑ ΚΑΟΥΝ…

 2. Είμαι άνεργος. ως οδηγός αυτοκινήτου, ως ταχυδρόμος έχω δουλέψει και ψάχνω για δουλειά 48 ετών που γίνονται προσλήψεις τώρα?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s