«Κρουαζιέρα 2009» από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας

Τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας προσφέρει σε χιλιάδες δικαιούχους από την Αττική τη δυνατότητα να επισκεφθούν νησιά του Αιγαίου μέσα από το 4ημερο οργανωμένο πρόγραμμα αναψυχής «Κρουαζιέρα 2009».

Οι θαλάσσιες εκδρομές θα πραγματοποιηθούν από το λιμάνι του Πειραιά, από όπου το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της εταιρείας ΑΝΕΚ LINES θα σηκώσει άγκυρα στις 27, 30 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου με κατεύθυνση τα νησιά Ρόδο, Κω, Τήνο και Μύκονο.

Συνολικά 4.800 άτομα, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και συγκεκριμένα μεταφορά, διανυκτέρευση εντός του πλοίου για 3 βράδια, πλήρη διατροφή και έκπτωση 20% σε ποτά, σκευάσματα κ.λπ.

Η χορήγηση των εισιτηρίων στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους θα αρχίσει από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και θα γίνεται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες μέχρις ότου εξαντληθούν, με την προσκόμιση των κατά περίπτωση απαιτούμενων δικαιολογητικών (αστυνομική ταυτότητα, θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας, απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης με 100 ημερομίσθια το έτος 2008, ΑΦΜ, αρχική απόφαση συνταξιοδότησης).

Στην Αττική τα εισιτήρια θα διατεθούν τις ώρες 8:00-14:00 από όλα τα γραφεία διανομής του Οργανισμού.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν δικαιούχοι παροχών ΟΕΕ που πέρυσι έκαναν χρήση μεικτού προγράμματος παροχών με την προϋπόθεση ότι φέτος δεν έχουν κάνει χρήση του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού, δεν συμμετείχαν και δεν θα συμμετάσχουν σε κάποιο εκδρομικό πρόγραμμα του Οργανισμού.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s