3.383 μόνιμες θέσεις σε δήμους και στο ΙΚΑ

3.383 μόνιμες θέσεις σε δήμους και στο ΙΚΑ

Αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στον διαγωνισμό για τις 743 θέσεις ειδικού ένστολου προσωπικού Δημοτικής Αστυνομίας. Οι προσλήψεις θα γίνουν σε 69 Δήμους όλης της επικράτειας, ενώ η προθεσμία λήγει στις 26 Οκτωβρίου.

ΓΙΑΤΡΟΙ ΙΚΑ

3.383 μόνιμες θέσεις σε δήμους και στο ΙΚΑ

Ανοίγει ο δρόμος της μονιμοποίησης 1.860 Γιατρών και Οδοντιάτρων του ΙΚΑ, μετά τη δημοσίευση από το Εθνικό Τυπογραφείο της τροποποίησης της αρχικής προκήρυξης, που αφαιρεί τις 140 θέσεις, που θα καλυφθούν από τις κατηγορίες προσωπικού που υπάγονται στον Ν.2643/1998. Η νέα κατανομή των θέσεων και τα «μυστικά» του διορισμού.

ΕΡΕΥΝΑ
Το προφίλ των μεταναστών στην αγορά εργασίας

ΑΕΙ – ΤΕΙ
Επαγγελματικά δικαιώματα σε δύο πτυχία

Με δύο ΠΔ ξεκαθαρίζει το τοπίο για το πού δικαιούνται να απασχοληθούν οι πτυχιούχοι Κοινωνιολογίας ΑΕΙ και Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφορικών Συστημάτων του ΤΕΙ Πάτρας

ΠΙΝΑΚΕΣ
Ολοι οι φορείς, οι θέσεις και  οι ειδικότητες

ΕΥΡΩΠΗ
Θέσεις για οικονομικούς αναλυτές και στατιστικολόγους σε 6 χώρες

Οι θέσεις σ’ αυτό το τεύχος

ΜΟΝΙΜΟΙ

  • 99 διαγωνισμοί για την πρόσληψη 3.383 μόνιμων υπαλλήλων σε δημόσιες υπηρεσίες και φορείς είναι σε εξέλιξη αυτήν την εβδομάδα. Αυτοί οι διαγωνισμοί διεξάγονται σε ολόκληρη τη χώρα και αφορούν 684 θέσεις σε δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις, 19 θέσεις σε νοσοκομεία, 20 θέσεις στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, 22 στην ΕΛΤΕ, 80 στην ΕΑΒ, 7 στην Τράπεζα της Ελλάδος, 5 στον Συνήγορο του Πολίτη κ.λπ. Ηδη ο ένας μετά τον άλλον οι φορείς αρχίζουν να δέχονται και πάλι αιτήσεις, μετά τη διακοπή που προκάλεσε η προεκλογική περίοδος.
  • 743 θέσεις στην Αστυνομία Δήμων θα διεκδικήσουν για ακόμη δέκα εργάσιμες χιλιάδες υποψήφιοι από τις κατηγορίες Δευτεροβάθμιας, Τεχνολογικής και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Οι θέσεις αφορούν δήμους όλης της χώρας, ενώ μόνο στην Αττική θα προσληφθούν 567 Δημοτικοί Αστυνόμοι. (Σελ. 10-11)

ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΙ

  • 593 θέσεις μόνιμου προσωπικού σε 23 φορείς του Δημοσίου θα πάρουν ΦΕΚ αυτήν την εβδομάδα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο άλλος μεγάλος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για 1.722 θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού σε φορείς υγείας όλης της χώρας.
  • 1.860 θέσεις γιατρών και οδοντιάτρων στο ΙΚΑ θα διεκδικήσουν οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα προσόντα της προκήρυξης, η τροποποίηση της οποίας πήρε ΦΕΚ την περασμένη Παρασκευή. Οι υπόλοιπες 140 θέσεις θα καλυφθούν από κατηγορίες προσωπικού που υπάγονται στον Ν. 2643/1998.

ΕΠΟΧΙΚΟΙ

  • 365 θέσεις εποχικής απασχόλησης εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ την προηγούμενη εβδομάδα, με πιο δημοφιλείς τους διαγωνισμούς του Δήμου Ν. Ιωνίας (30 θέσεις) και του Δήμου Κηφισιάς (78 θέσεις).

ΕΡΕΥΝΑ

  • Αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας ή των χαμηλών αμοιβών έρχονται συχνά οι μετανάστες που ζουν στη χώρα μας, σύμφωνα με έρευνα της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας. Το χαμηλό μορφωτικό τους επίπεδο -ένας στους δύο έχει πάει σχολείο- τους ωθεί συχνά σε δουλειές πρόσκαιρες, δύσκολες και κακοπληρωμένες.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11408&subid=2&pubid=6964817

3 σκέψεις σχετικά με το “3.383 μόνιμες θέσεις σε δήμους και στο ΙΚΑ

  1. ΕΧΩ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΩΣ ΤΑΜΙΑΣ ΣΕ ΕΠΜΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΑΜΙΑ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ?ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΜΗ.ΚΑΙΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΤΟ ΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΑΝΑΙ ΙΚΑ-ΤΕΑΜ ΜΙΚΤΑ Ή ΒΑΡΕΑ.

  2. pantreutika sta mhsa tou tameio anerfeias.dikaioumai kati epipleon.kai ektos auto anadromika iparxoun;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s