Εγκριση για 8.157 προσλήψεις ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

Οκτώ χιλιάδες εκατόν πενήντα επτά προσλήψεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και μίσθωσης έργου στους δήμους και τις νομαρχίες της χώρας για το 2010 έχουν εγκριθεί μέχρι στιγμής από το ΑΣΕΠ.

Το αντίστοιχο σχέδιο απόφασης του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης για τις εν λόγω προσλήψεις έχει ήδη αποσταλεί προς υπογραφήν από την αρμόδια τετραμελή Κυβερνητική Επιτροπή.

Εκ των ως προσλήψεων οι 7.429 θα γίνουν στους δήμους και οι 728 στις νομαρχίες της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει εγκριθεί ούτε μία πρόσληψη για τις τέσσερις νομαρχίες της Αττικής (Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής). Αναλυτικά για τους δήμους (κατά περιφέρεια) έχουν εγκριθεί οι ακόλουθες προσλήψεις:

Για τους δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης 386 προσλήψεις, για την Περιφέρεια Αττικής 3.266, για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου 167, για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος 271, για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας 179, για την Περιφέρεια Ηπείρου 186, για την Περιφέρεια Θεσσαλίας 751, για την Περιφέρεια Ιονίου 135, για την Κεντρική Μακεδονία 928, για την Κρήτη 422, για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου 391, για την Πελοπόννησο 244 και για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος 103. Από τις 728 προσλήψεις που εγκρίθηκαν για τις νομαρχίες, οι περισσότερες (171 τον αριθμό) αφορούν τις νομαρχίες της Θεσσαλίας και τις νομαρχίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (141).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s