Δωρεάν κρουαζιέρες από την Εργατική Εστία

Αναχωρεί σήμερα από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με το πλοίο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» της ANEK LINES η πρώτη κρουαζιέρα για τη φετεινή χρονιά δικαιούχων παροχών του Οργανισμού Εργατικής Εστίας με κατεύθυνση τα νησιά Τήνο ή Σύρο – Μύκονο – Κώ – Σάμο – Λέσβο.

Πρόκειται για ένα ελκυστικά σχεδιασμένο πρόγραμμα αναψυχής πέντε ημερών, που προσφέρει εντελώς δωρεάν στον κόσμο α) 4 διανυκτερεύσεις εντός του πλοίου, β) πλήρη διατροφή, καθώς επίσης έκπτωση 10% σε ποτά και σκευάσματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που συντελείται στον Οργανισμό, με κοινωνική ευαισθησία, για πρώτη φορά, ενέταξε στις κρουαζιέρες που θα πραγματοποιηθούν από τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά, με τη σύμφωνη γνώμη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας, αριθμό παιδιών από τα «Παιδικά χωριά SOS Ελλάδος» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί και η επόμενη κρουαζιέρα στις 24 Μαΐου με την ίδια κατεύθυνση, ενώ από το λιμάνι του Πειραιά οι κρουαζιέρες θα γίνουν στις 29 Μαΐου και 2 Ιουνίου με προορισμό τα νησιά Ρόδο – Κω – Σάμο – Τήνο ή Σύρο – Μύκονο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s