Σεμινάριο: Πώς να απολύσετε ένα εργαζόμενο

Η ψυχολογία της απόλυσης είναι ο τίτλος συνεδρίου που πραγματοποιείται και που πραγματεύεται , πώς να απολύσετε ένα εργαζόμενο.
Πρωτίστως θα πρέπει να αναφέρουμε ότι από ηθικής και πρακτικής πλευράς η ημερίδα αυτή το συνέδριο αυτό είναι αποτυχημένο ως ιδέα.
Σε μια περίοδο κρίσης αντί όλοι οι συμμετέχοντες οι ενεργοί πολίτες αυτής της χώρας να προσπαθήσουν να στηρίξουν τις θέσεις εργασίας να έρχονται κάποιοι να κερδίζουν λεφτά δήθεν για να μάθουν σε κάποιους πώς να απολύουν.

Οι περισσότεροι έλληνες επιχειρηματίες κοιτούν τι θα βάλλουν στην τσέπη τους κοινώς να κάνουν μια αρπακτή. Πολλοί έλληνες επιχειρηματίες δεν κάνουν ούτε για να σερβίρουν καφέ. Καλοπερασάκηδες, μικροαπατεώνες, ευτελίζουν το επιχειρείν με τα καμώματα τους. Ο έλληνας επιχειρηματίας θα πάει διακοπές στην Μύκονο αλλά προηγουμένως θα πει στον εργαζόμενο κοίταξε δεν έχω λεφτά να σε πληρώσω κάνε υπομονή αλλά για την  ξανθιά ύπαρξη θα δαπανήσει του κόσμου τα χρήματα,  ο Έλληνας χρηματιστής θα πάει σε νυχτερινό κέντρο και θα ανοίξει σαμπάνια των 900 ευρώ και την προηγούμενη μέρα θα έχει απολύσει εργαζόμενο ή εργαζόμενους δήθεν γιατί η εταιρία δεν βγαίνει. Ο έλληνας επιχειρηματίας είναι καλοπερασάκιας, παρτάκιας που κοιτάει μόνο την τσέπη του.Βέβαια υπάρχει και μια άλλη μερίδα επιχειρηματιών που ποντάρουν στο ανθρώπινο δυναμικό που τιμούν με τις πρακτικές τους το ελληνικό επιχειρείν. Θα σας πω κάτι και ας διαφωνήσετε,   οι μισοί έλληνες επιχειρηματίες δεν θα έπρεπε να είναι επιχειρηματίες θα έπρεπε να είναι είτε φυλακή είτε στον δήμο Αθηναίων να μαζεύουν τα σκουπίδια καθώς αυτοί που τα συλλέγουν μπορεί να κάνουν βρώμικη δουλειά αλλά είναι πολύ πιο καθαροί άνθρωποι.

http://www.bankingnews.gr/Όλη-η-ενημέρωση/item/4099-σεμινάριο-πώς-να-απολύσετε-ένα-εργαζόμενο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s