Καταβολή δώρου Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους και τα επιδόματα σε μακροχόνια ανέργους

Από σήμερα ξεκινά η καταβολή του δώρου του Πάσχα και των επιδομάτων στους δικαιούχους του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.), όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα:

1) Καταβάλλεται στους επιδοτούμενους ανέργους το δώρο Πάσχα 2011 και προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας που παρέχονται κανονικά από 11-04-2011 μέχρι και 01-05-2011.

2) Προπληρώνονται τα επιδόματα που έχουν εγκριθεί για τους μακροχρόνια ανέργους, τα οποία θα καταβάλλονταν κανονικά μέχρι και 01-05-2011.

3) Καταβάλλεται το δώρο Πάσχα των δικαιούχων της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Δεν απαιτείται η προσέλευση των δικαιούχων στις υπηρεσίες του Οργανισμού για τις παροχές 1 και 3, καθόσον οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους λογαριασμούς των δικαιούχων.
Ο έλεγχος της ταυτοπρόσωπης παρουσίας των ανέργων για την τακτική επιδότηση ανεργίας θα γίνει στην αμέσως επόμενη πληρωμή.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=291071&cid=4

Advertisement

3 σκέψεις σχετικά με το “Καταβολή δώρου Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους και τα επιδόματα σε μακροχόνια ανέργους

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!..ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΑΜΕΤΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΝ ΦΕΡΒΟΥΑΡΙΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΩΡΑ 1ΧΡΟΝΟ ΑΝΕΡΓΗ …ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ;..ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ;…ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ;..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ;…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

  2. eleni_liarou@yahoo.gr :ΚΑΛΗΜΕΡΑ!..ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΑΜΕΤΗΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΝ ΦΕΡΒΟΥΑΡΙΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΩΡΑ 1ΧΡΟΝΟ ΑΝΕΡΓΗ …ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ;..ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ;…ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ;..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ;…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s