Εχουν βαρέσει διάλυση οι επιθεωρήσεις εργασίας ? Στις καλένδες οι καταγγελίες των εργαζομένων !

Δείτε καταγγελία που έγινε στα σχόλια του blog για το πως τελικά δουλεύουν οι επιθεωρήσεις εργασίας … Καταγγελία που έγινε πριν τέσσερις μήνες , θα ελεγχθεί τον ΓΕΝΑΡΗ !!

Καλησπέρα !
Θέλω και εγώ να πω λίγα λόγια για την δική μου περίπτωση.
Καταρχήν ότι αφορά το δώρο Χριστουγέννων που ακόμα δεν έχω πάρει στην εταιρία που δουλεύω εδώ και πάνω από 5 χρόνια μίλησα με την επιθεώρηση εργασίας και μου είπανε ότι έχει δικαίωμα να το βάλει μέχρι και 31/12/2011 , οπότε το παραμύθι των ΜΜΕ για αυτόφωρο από 22/12/2011 το ξεχνάμε…
Πάμε στο άλλο και πιο σοβαρό θέμα.
Μισθό έχουμε να πάρουμε από τον Σεπτέμβρη … Έκανα καταγγελία ανώνυμη στην επιθεώρηση εργασίας αρχές Νοέμβρη όπου και με ενημερώσανε ότι θα πάνε οι επιθεωρητές για έλεγχο σε 10-15 εργάσιμες.
Και ενώ οι μέρες περνούσαν χωρίς να γίνεται κανένας έλεγχος είπα να ξαναπάρω τηλέφωνο ( αρχές Δεκεμβρίου ) για να δω πότε θα γίνει ο έλεγχος.
Και εκεί πραγματικά τρελάθηκα μιας και η απάντηση του κυρίου στην επιθεώρηση ήταν “Έλεγχος των επιθεωρητών ; από Γενάρη και βλέπουμε !!!!! ”
Όταν του λέω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και μήπως θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα να γίνει η καταγγελία επώνυμα και από περισσότερα άτομα η απάντηση που εισέπραξα ήταν “δεν υπάρχει λόγος , ότι και να κάνεις θα πάει ΑΠΟ Γενάρη”
Πείτε μου τώρα….τι να κάνω ;;;;;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s