ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ του ΕΟΠΥΥ

 

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες Τρίτη 28/5/2013 οι Ομοσπονδίες Εργαζομένων ΟΤΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ, η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΣΕ και οι Πανελλήνιοι Σύλλογοι Συνταξιούχων ΟΤΕ, ΕΛΤΑ και ΟΣΕ,  με τη συμμετοχή και της ΓΣΕΕ, στον Διοικητή του ΕΟΠΥΥ κ. Παπαγεωργόπουλο, με αίτημα την αποτροπή της ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ και της υφαρπαγής του Κτιρίου, το οποίο του δόθηκε ως «μονόπετρο»  στο Μαρούσι.

 

Το αίτημα των εκατοντάδων χιλιάδων Ασφαλισμένων, του πρώην ΤΑΠ-ΟΤΕ και ήδη ενταγμένων στον ΕΟΠΥΥ, είναι να διατηρηθεί η μονάδα Υγείας, στο κτίριο επί της οδού Απ. Παύλου 12 (Μαρούσι), το οποίο έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί, διαμορφωθεί, στελεχωθεί, εξοπλισθεί και λειτουργεί ως μονάδα Παροχής Υγείας για όλους τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

 

Ο κ.Παπαγεωργόπουλος με ιδιαίτερα προκλητικό και προσβλητικό τρόπο απεχώρησε απ’ τη συνάντηση, ελλείψει επιχειρημάτων και πολιτικής υπευθυνότητας Δημοσίου Ανδρός, εμμένοντας στην απόφαση του διάλυσης της Πρότυπης Υγειονομικής Μονάδας χωρίς να λαμβάνει υπόψη του ούτε τους ασφαλισμένους, αλλά και αδιαφορώντας για τα τεράστια κόστη, που θα προκύψουν όταν μάλιστα υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις για τη στέγαση των γραφείων της διοίκησης.

 

Η ΓΣΕΕ, οι Οργανώσεις Εργαζομένων και Συνταξιούχων, καταγγέλλουμε αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά και αυτή τη διαλυτική απόφαση του Διοικητή του ΕΟΠΥΥ.

 

Απαιτούμε από την Κυβέρνηση και τον Αρμόδιο Υπουργό Υγείας κ. Σαλμά να παρέμβουν και να αποτρέψουν αυτό το έγκλημα κατά των ασφαλισμένων και των οικονομικών του ΕΟΠΥΥ. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που οι ασφαλισμένοι υποβάλλονται σε αιματηρές θυσίες, η απόφαση αυτή του κ.Διοικητή να εγκατασταθεί στα βολικά γραφεία της Υγειονομικής Μονάδας αποτελεί μέγιστη δημόσια πρόκληση και απαράδεκτη περιφρόνηση προς τους ασφαλισμένους.

 

Σε διαφορετική περίπτωση οι Εργαζόμενοι και οι Συνταξιούχοι είναι αποφασισμένοι να εμποδίσουν αυτό το «εν ψυχρώ έγκλημα», που θα αποτελειώσει τον κλάδο υγείας χιλιάδων ασφαλισμένων που εξυπηρετούνται από τα οργανωμένα ιατρεία στο Μαρούσι.

 

 

This entry was posted in Χωρίς κατηγορία. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s