ΔΕΝ ΥΠΠΑΡΧΕΙ ! Ανακοινώνουν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ πότε και που θα κάνουν έλεγχο για μαύρη και ανασφάλιστη εργασία

140814101849_9997Γκάφα ολκής πραγματοποιήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αφού κατά λάθος δημοσιοποιήθηκε πού θα κάνει ελέγχους για την μαύρη εργασία μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας.

Έτριβαν τα χέρια τους οι επιχειρηματίες της περιφέρειας, αφού μία μέρα πριν από τους προγραμματισμένους ελέγχους, η Διαύγεια «κάρφωσε» κανονικά του ελεγκτές, κάνοντας γνωστό που θα γίνονταν την επόμενη μέρα οι έλεγχοι.

 

Όλα τα έβγαλε στη φόρα το σύστημα. Από τους εργοδότες που θα υπόκειντο σε έλεγχο, τα πλήρη στοιχεία για τον τόπο, τη διάρκεια των ελέγχων, το ονοματεπώνυμο του ελεγκτή, μέχρι και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο θα μετακινούνταν.

Και όλα αυτά, γιατί διέρρευσαν στη δημοσιότητα οι αποφάσεις για την κάλυψη δαπανών μετακίνησης των ελεγκτών.

Σ’ αυτές λοιπόν αναγράφονται όλα τα στοιχεία που κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνουν γνωστά ώστε οι έλεγχοι να είναι αποτελεσματικοί, κι έτσι όσοι λογιστές και εργοδότες παρακολουθούν τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ είχαν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΠΕ, Κ. Πανταζής, ο οποίος εντόπισε το πρόβλημα, ζήτησε να κλείσει το παράθυρο της πληροφόρησης αυτής, αφού περιορίζει την αποτελεσματικότητα των ελέγχων και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των ελεγκτών.

http://www.star.gr/

This entry was posted in Χωρίς κατηγορία. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s